Ervaringen

NaamParcoursVerhalen, ervaringen
Vrielink
Norg
blaat
Wierenga
Norg
5x5 km de Langerlöerduinen Na een te lange tijd geleden vandaag dit rondje weer hardgelopen. Op mijn fiets er naar toe, deze geparkeerd op de parkeerplaats bij bord van de Norgerberg. De TomTom horloge ingesteld en gestart. Nog wel wat stijfjes van de van van de zaterdag ervoor in Veenhuizen. Toch vond ik het zelf vrij goed gaan. De losse en hobbelige ondergrond kost mij erg veel denk energie wat weer te koste gaat van mijn loop energie. Toch was het heerlijk. Steeds dacht ik aan mijn bidon om bij de finish wat te kunnen drinken, aangekomen bij mijn fiets was deze er niet😡. Deze stond thuis klaar om mee genomen te worden helaas. Dan maar uitrusten op de uitkijktoren de poten ervan, de hele toren heb ik nooit mee mogen maken. Nu de andere 4 loopjes uit proberen.
Casper Span
Norg
Weekendje weg naar Norg en had mijn hardloopkleding en schoenen meegenomen. Hier aangekomen zag ik dat er een hardloop route van 5km was uitgezet en daar maak ik graag gebruik van, zeker omdat ik alleen met mijn garmin horloge ren en zonder kennis van de omgeving ging lopen. Eerste keer onverhard rennen was even wennen en de paaltjes waren niet allemaal even goed te zien. Al met al een leuke ervaring!
Kasper
Zuurscheduinen
Ik was op vakantie in een huisje op de Zuursche duinen en zag een paaltje staan van de route en was gelijk geïnteresseerd. Mooie route die jullie hebben uitgezet! Met vriendelijke groet, Kasper
Arjan Drupsteen
Roden
Run van Roden
Charlotte
Veenhuizen
Als "eeuwige beginnende" loper vandaag de stoute hardloopschoenen aangetrokken. Parcours was duidelijk aangeduid. Een mooie route langs landerijen, door bossen en over zandpaden. Door de regen van afgelopen tijd was het op sommige plekker behoorlijk drassig. Al met al een mooie 5km hardgelopen. Ben benieuwd naar de overige 4 routes.
wouter bouw
Norg
strava kan i n de bossen blijkbaar niet alles meten.(afstand 4.5 km) gelukkig een handgeklokte tijd.
Christina Smit
Roden
Christina Smit
Zuurscheduinen
Jantine Meijer
Roden
Helma
Peize
Terwijl kikkers en vogels ons vergezellen met hun mooie geluiden heerlijk gelopen. Wel jammer dat route veelal overeenkomt met de al bestaande blauwe route(5km) in Onlanden terwijl Peize vast nog meer mooie loop plekjes heeft . Dat is toch n uitdaging om juist daar dan (hardloop-)route langs te doen
Bouw
Roden
Pittig, vanwege warmte, klaphekjes en boomwortels en Mul zand, Srava registreerde ook maar 4,6 km. Doe nog een keer een officiële poging
jody hartog
Zuurscheduinen
jody hartog
Peize
Ik had al vaker door de onlanden hardgelopen maar deze route kende ik nog niet! Leuk gedaan. Ik heb ze nu alle 5 gelopen.
Joop Hopmans
Roden
Donderdagavond met de LGR gelopen
hartog
Zuurscheduinen
Mooie route!
jody
Norg
Mooie route, bij de haakse bocht vanaf het stukje fietspad naar rechts vond ik het even onduidelijk of ik op het goed pad zat. misschien dat aan het begin van dat pad nog een bordje geplaatst kan worden.
jody
Veenhuizen
Een prachtige route en duidelijk uitgezet
Helma
Zuurscheduinen
Fijn parcours
René Slagter
Roden
Mooi rondje in ons (trainings)bos!
Crista
Roden
Jantine Meijer
Veenhuizen
Met Marianne een intervaltraining op het parcours gedaan. Bordjes goed zichtbaar en voldoende op de route. Bedankt!
Jody Hartog
Roden
Leuke route! Leuk initiatief! Twijfelde op sommige stukken of ik nog wel op de route zat en sommige stukken in het bos waren nog erg modderig. Ben van plan alle 5 de routes te lopen.
Bouw
Peize
Mooi l en snel paours met mooi zonnetje gelopen. Op het zand nieuw ritme zoeken
Jantine Meijer
Zuurscheduinen
Met mijn zusje het eerste rondje Noordenveld gelopen. Gezellig kletsend over een mooie route. Ik was wel blij dat ik de gpx gedownload had want we misten op den duur wel wat bordjes om de route te kunnen volgen. Organisatie bedankt!